Gardiner och solskydd – design för privat och offentlig miljö

Att välja rätt gardiner eller solskydd till sina fönster kan förändra ett helt rum. Det finns inga givna lösningar som passar överallt utan varje fönster, utifrån deras egna förutsättningar, kräver sin egen lösning. Inget är ”omöjligt”, det gäller bara att hitta de unika egenskaperna.

För detta krävs stor kunskap och lång erfarenhet och det har jag efter mina tolv verksamma år i Helsingborg där jag drivit butiken NORRAHH AB. 2011 flyttade jag tillbaka till Stockholm och jobbade under en period för Silent Gliss.

Idag kör jag i egen regi med Wave Stockholm och erbjuder bl.a. produkter från Silent Gliss och textiler från marknadsledande leverantörer bl.a. JAB, Baumann, Kinnasand, Astrid, Kvadrat, Designers Guild, Romo, Kurage, Ludvig Svensson och Pierre Frey

Silent Gliss utvecklade världens första helt tystgående gardinskena samt ytterligare unika produkter som böjbara skenor, rullgardiner och motordrivna gardinsystem. Att kunna manövrera sitt gardinsystem eller rullgardin med motor och fjärrstyrning är en självklarhet idag. Ett eller flera system kan styras med radioteknik var för sig eller i grupp, antingen med fjärrkontroll eller från en central plats. Det perfekta gardin arrangemanget är ett resultat av samspelet mellan avancerad teknik och textil av hög kvalitet.

Det är självklart att alla delarna i ett system ska vara perfekta, Wave Stockholms affärsidé är att leverera kompletta lösningar d.v.s mått tagning, sömnad, montage samt ljussättning, som kund ska du känna att du får ett mervärde. Oavsett om du är privatperson eller företag kan jag guida er för råd om funktionella lösningar, estetiska aspekter, akustikpåverkan, flamskydd samt solavskärmning.

Välkommen!

Hjärtligt välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka tid för visning i mitt showroom eller en hemkonsultation.

Carina Nordlander

Gardindekoratör, Wave Stockholm

Boka in ett inspirationsmöte

Privata hem

Med gardiner kan du enkelt förändra ett helt rum eller ett helt hus. Som skydd för solen, avdelning av rum eller en del av rummets design. Variationerna och möjligheterna är nästintill oändliga.

Jag gör gärna hembesök och ger dig råd och tips på hur du bäst tar tillvara rummets möjligheter med gardiner och solskydd.

Offentlig miljö

Våra offentliga miljöer har ofta lite andra förutsättningar för gardiner och solskydd eftersom många personer samtidigt ska kunna vistas i dem. Oavsett om det är mindre kontor, hotellrum, restauranger eller större anläggningar kan jag guida er om råd för funktionella lösningar, estetiska aspekter, akustikpåverkan, flamskydd och solavskärmning.

Leverantörer

Wave Stockholm

Som kund till Wave Stockholm ska du känna att du har fått service i världsklass och en upplevelse som blev lite mer än vad du förväntade dig

Kontakt

Storgatan 30
114 55 Stockholm
Tel: 0703-23 11 81
Org-nr: 556557-5353
info@wavestockholm.se